Vijesti Članovi
Regionalna PR agencija na hrvatskom će tržištu pružati komunikacijsku potporu poznatoj sportskoj kompaniji

Abrakadabra nova PR agencija kompanije NIKE,Inc.

17.01.2013. HUOJ

ZAGREB, 17. siječnja 2012. – Svjetski poznata tvrtka NIKE,Inc., ujedno i vodeći svjetski inovator u proizvodnji sportske obuće, odjeće, opreme i sportskih dodataka te regionalna grupacija za pružanje usluga na području odnosa s javnošću i komunikacijskog menadžmenta Abrakadabra integrirane komunikacije, započele su suradnju na hrvatskom tržištu.

Abrakadabra je preuzela ulogu PR agencije NIKE,Inc. jedne od najpoznatijih svjetskih tvrtki u proizvodnji sportske opreme osnovane još 1964. godine u SAD-u. Tvrtka je dobila ime po grčkoj božici pobjede, a sjedište NIKE,Inc.– a nalazi se u blizini grada Beavertona, u američkoj državi Oregon. Trenutno tvrtka posluje u više od 160 zemalja i šest kontinenata te u svojim podružnicama zapošljava više od 40 tisuća ljudi.

Abrakadabra će klijentu pružati potrebnu komunikacijsku i organizacijsku podršku u brojnim projektima te svakodnevnim odnosima s javnošću uz veliku razinu kreativnosti i profesionalnosti. 

Iznimno smo zadovoljni što nam je svjetski poznata i uspješna tvrtka poput tvrtke NIKE, Inc. povjerila vođenje odnosa s javnošću na području Hrvatske. Bez sumnje, naš će prioritet biti još kvalitetnija, učinkovitija i strateški osmišljena komunikacija, na temeljima poslovne izvrsnosti i kreativnosti, koja će ovoj uspješnoj sportskoj kompaniji omogućiti još bolje poslovanje u Hrvatskoj. Suradnja s tvrtkom NIKE, Inc. ujedno je i veliki motiv za daljnji razvoj poslovanja Abrakadabre“, istaknula je Manuela Šola, vlasnica PR agencije Abrakadabra.