O Hrvatskoj udruzi za odnose s javnošću

Podružnice

Dalmatinska podružnica

Dalmatinska podružnica obuhvaća područje Splitsko-dalmatinske županije, Šibensko-kninske županije i Zadarske županije.

Voditeljica podružnice je Vlatka Vučić Marasović, a tajnica podružnice Senka Bilać.

Više informacija na info@huoj.hr .

Dubrovačka podružnica

Dubrovačka podružnica obuhvaća područje Dubrovačko - neretvanske županije.

Voditeljica podružnice je Karla Labaš.

Više informacija na info@huoj.hr .

Primorsko – istarska podružnica

Primorsko istarska podružnica obuhvaća područje Primorsko-goranske županije, Ličko-senjske županije i Istarske županije.

Voditeljica podružnice je Lidija Blažević - Pajdaš, a tajnica podružnice Danijela Bradamante.

Više informacija na podruznicaRI@huoj.hr.

Za Zagreb i zagrebačko područje (Grad Zagreb i Zagrebačka županija, Sisačko-moslavačka županija i Karlovačka županija) nije osnovana posebna podružnica s obzirom da se sve aktivnosti članstva odvijaju u središnjici HUOJ-a u Zagrebu.

15.02.2017.

Tajna uspjeha - kako uspjeti sa svojom osobnošću

U petak, 10. veljače u prepunoj vijećnici Grada Rijeke održano je predavanje na temu „Tajna uspjeha – kako uspjeti sa svojom osobnošću“, Davora Bilmana, trenera i komunikacijskog savjetnika. Davor Bilman licencirani je trener za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog savjetovanja i coachinga, a okupljenima je u petak kroz interaktivno predavanje pokazao kako definirati svoju osobnost i temeljem toga razviti svoje kompetencije.
06.02.2017.

Odluka o razrješenju dužnosti podružnica

Upravni odbor Udruge na svojoj 56. sjednici održanoj 19. siječnja 2017. godine donosi Odluku o razrješenju dužnosti predsjednica Podružnice Sjeverna Hrvatska i Dubrovačka podružnica.
30.01.2013. HUOJ

Dubrovačka podružnica HUOJ-a održala prvu sjednicu

Dubrovačka podružnica HUOJ-a na prvoj je sjednici 30. siječnja 2013., održanoj u prostorijama Sveučilišta u Dubrovniku, raspravljala o Planu rada za 2013. godinu.

26.01.2013. HUOJ

1. sjednica Dalmatinske podružnice

Dalmatinska podružnica HUOJ-a održala je u splitskom hotelu Park svoju 1. sjednicu, na kojoj su usvojene smjernice za izradu Programa i plana rada za 2013. godinu, kao i osvrt na Nacrt etičkog kodeksa HUOJ-a, o kojem rasprava traje do 1. veljače.

24.01.2013. HUOJ

Melita Pavlek i Zvjezdana Galkowski na čelu HUOJ-eve podružnice za Središnju Hrvatsku

Koprivnica, 24. siječnja 2013. – Nakon Splita, Rijeke i Dubrovnika, u Koprivnici su održani izbori za poziciju predsjednika i tajnika HUOJ-eve podružnice za Središnju Hrvatsku. Članstvo ove podružnice svoje je povjerenje dalo predsjednici Meliti Pavlek, savjetnici za komuniciranje i protokol Koprivničko-križevačke županije, a za tajnicu podružnice izabrana je Zvjezdana Galkowski, voditeljica odnosa s javnošću i protokola Bjelovarsko – bilogorske županije.
12.01.2013. HUOJ

Održani izbori u dalmatinskoj, primorsko-istarskoj i dubrovačkoj podružnici HUOJ-a

U Splitu je za predsjednicu dalmatinske podružnice izabrana Ivana Bjedov Viđak, a za tajnicu Ana Gojanović Rakić. U dubrovačkoj podružnici za predsjednicu je izabrana Sandra Buratović, a Goran Cvjetinović za tajnika. Članstvo u Rijeci za primorsko-istarsku podružnicu HUOJ-a svoje povjerenje dalo je predsjednici Dunji Pavešić, a za tajnika izabran je Željko Stojanovski.
19.12.2012. HUOJ

Kandidati za predsjednika i tajnika podružnice Središnja Hrvatska

Slijedom raspisanih natječaja za izbore u podružnicama HUOJ-a i temeljem čl. 9 Uputa za izbore u podružnicama HUOJ-a, Izborno povjerenstvo za izbore u podružnicama Hrvatske udruge za odnose s javnošću, dana 18. prosinca 2012. godine donijelo je Odluku o kandidacijskoj listi za izbore za predsjednika i tajnika podružnice HUOJ-a Središnja Hrvatska.

Odluka se može preuzeti ovdje (pdf).

03.12.2012. HUOJ

Kandidati za predsjednika i tajnika dalmatinske, primorsko-istarske i dubrovačke podružnice HUOJ-a

Slijedom raspisanih natječaja za izbore u podružnicama HUOJ-a, Izborno povjerenstvo zaprimilo je kandidature za predsjednika i tajnika podružnica te ustanovilo da su sve pristigle prijave pravovaljane.

Sukladno čl. 9 Uputa za izbore u podružnicama HUOJ-a, dana 6. prosinca 2012. Izborno povjerenstvo je donijelo Odluku o kandidacijskoj listi u podružnicama koja je dostupna za preuzimanje ovdje.