Vijesti Članovi

9. SPORTO konferencija - Portorož, Slovenija, 26. i 27. studenoga 2012.

09.11.2012. HUOJ

U slovenskom Portorožu od 26. do 27. studenoga 2012. održat će se deveta po redu SPORTO konferencija, vodeći događaj o sportskom marketingu i sponzorstvima u regiji.

Konferencija na jednom mjestu udružuje tvrtke (sponzore), nositelje prava (klubove, saveze, organizatore eventa), agencije i medije. Na tome mjestu možete se sastati s predstavnicima globalnih brandova, klubova i sportskih organizacija, a i s mnogim donositeljima odluka oko sportskog sponzorstva te vrhunskim sportašima.

U prošlim godinama ugostili su predstavnike Barcelone FC, Real Madrida CF, UEFA, Europskog sponzorskog udruženja, InterBranda, Coca-Cole, Castrola, Milke, Eurosporta i drugih sportskih organizacija, istraživačkih agencija, sponzorskih agencija i brendova – sponzora u sportu. A ove godine među gostima će biti klubovi Liverpool FC, NK Maribor, agencije Havas Sports & Entertainment i Redmandarin, brandovi Procter & Gamble (Thank You Mum kampanja), HypoVereins Bank, BMW Group i Mercator te su za sada iz Hrvatske potvrdili dolazak CiV – agencija za upravljanje sponzorstvima, KHL Medveščak Zagreb, KK Split, HNK Rijeka i Zagrebačka pivovara.

Tijekom konferencije svake godine postoji niz aktivnosti. Sredstva koja su prikupljena na SPORTO dražbi namijenjena su u dobrotvorne svrhe, a ponuđeni predmeti su vrlo atraktivni; prošle godine je tako ponuđen potpisani dres Lionela Messija, dok će to ove godine biti potpisani hokejski štap NHL prvaka i člana LA Kings, Anžeta Kopitarja.

Na SPORTO večeri proglašavaju se najbolje SPORTO marke/brandovi (najbolji sportaš, sportašica i sportski klub), u suradnji s istraživačkom kučom Mediana. Dodjeljuju se i SPORTO nagrade za najbolje sportsko – marketinške projekte u Sloveniji i regiji (ovogodišnja novost je SPORTO International za najbolje sportsko marketinške, sponzorske odnosno komunikacijske projekte u sportu na području Adriatic regije). Nakon večeri slijedi druženje na tradicionalnom SPORTO partyju.

Redovna cijena dvodnevne kotizacije (predavanja i materijali, 2 x ručak, SPORTO večera & party) iznosi 390 EUR + PDV, a članovi HUOJ-a ostvaruju 10% popusta na navedenu cijenu kotizacije.

Više informacija o konferenciji dostupno je na službenoj web stranici www.sporto.si.