Vijesti Članovi

Predstavljena knjiga Sonje Hodak i Mirele Holy "Komunikacijske (strategije) magije"

02.11.2012. HUOJ

Knjiga „Komunikacijske (strategije) magije“ koju su napisale Sonja Hodak i Mirela Holy, predstavljena je u prostorima Gliptoteke Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, u srijedu 31. listopada 2012.

Ova knjiga daje uvid u važnost komuniciranja na jedan neobičan način, što se moglo zaključiti iz riječi nazočnih autorica, prof. dr. sc. Bože Skoke te urednice Nives Tomašević.

Ono što želimo naglasiti ovom knjigom jest: nema ničega važnijeg u poslu od komuniciranja. I nema ničega manje pametnog u poslu od ignoriranja te činjenice“ poručile su autorice, dok je prof. Božo Skoko pojasnio koja je važnost ove knjige za akademsku javnost te izjavio kako mu je drago što su autorice odlučile napisati ovu knjigu kako njegovi studenti ne bi morali učiti odnose s javnošću iz literature na stranim jezicima, te kako će im ona zasigurno biti od koristi.

Veliki broj političara, ali i novinara i PR-ovaca koji su došli podržati autorice Hodak i Holy svjedoči o velikoj zainteresiranosti javnosti za ovu knjigu.

Pogledajte fotogaleriju u nastavku: