HUOJ • 16. slovenska konferencija o odnosima s javnošću - SKOJ, 7.-9. studenoga 2012.
Vijesti Regija i svijet

16. slovenska konferencija o odnosima s javnošću - SKOJ, 7.-9. studenoga 2012.

18.10.2012.

16. slovenska konferencija o odnosima s javnošću – SKOJ, održat će se od  7. do 9. studenoga 2012 u LifeClass Hotels & Spa u Portorožu, a članovi HUOJ-a ostvaruju popust na kotizaciju.

Glavna tema ovogodišnjeg SKOJ-a je PReporod. Razvitak novih tehnologija i novih medija, financijska kriza i nedostatak povjerenja promjene su zbog kojih je u struci potrebna druga prilika za preporod. PReporod otvara vrata za budućnost, povezivanje, etičnost, učinkovitost, inovativnost, uključivanje i kreativnost van postavljenih okvira.

Sudionici će moći poslušati uvažene slovenske stručnjake Igora Ariha, Nenada Senića, Matevža Raškoviča, Branka Greganoviča, Sebastjana Jeretiča, Matjaža Klipšteterja, Milenu Štular, Nastju Mulej in Žigu Čebulja. Prvi okrugli stol bit će namijenjen raspravi o internom komuniciranju, dok će drugi okrugli stol otvoriti pitanja povjerenja u stručnjake za odnose s javnošću.

U okviru SKOJ-a održavat će se i radionica “Social Media and Community Management”, koju će voditi međunarodno priznati stručnjaci Eleftherios Hatziioannou i Nathaniel Hansen. Više informacija o programu 16. SKOJ-a možete pronaći na internetskoj stranici, a gdje se možete i prijaviti za sudjelovanje.