Baza znanja Stručni skupovi

Bliži se 8. PROACTIVE, 24.-26. svibnja 2012, hotel Monument, Kozara

21.05.2012.

Osmi PROACTIVE, edukativna konferencija o odnosima s javnošću, ove godine se održava od 24. do 26. svibnja 2012. u hotelu Monument na Kozari. Na regionalnoj konferenciji ponovo se okupljaju vrhunski PR i marketing stručnjaci iz cijele regije koji će govoriti o novim načinima komunikacije, trendovima i neizostavnim alatima koji su ključ uspješnih komunikacijskih strategija i kampanja. Nakon sedam uspješnih konferencija i za osmi PROACTIVE najavljena su uspješna imena iz cijele regije.

Predavači poput Pascala Beuclera, Slađane Paunović, Slavice Squire, Lidie Capković Martinek, Miloša Čirića, Dragane Đermanović, Ivana Čosića, Peđe Ašanina Gole, Drenislava Žekića i mnogih drugih, govorit će o kriznom i internom komuniciranju, trendovima na društvenim mrežama, političkom komuniciranju u regiji te novim medijima i alatima za uspješno komuniciranje.

Članovi HUOJ-a imaju popust na kotizacije od 40% pa je iznos kotizacije za HUOJ članove 250 EUR (s uključenim smještajem), rok prijave je srijeda 23.svibnja 2012.

Za više informacija posjetite http://proactive.prime.ba/latn/?page=1