Vijesti

Dubrovačka podružnica HUOJ-a predstavila plan aktivnosti za lokalno djelovanje - Dubrovnik, 02. rujna 2010.

06.09.2010.

Dubrovačka podružnica HUOJ-a započela je s jesenskim aktivnostima okupljanjem 1. rujna 2010. u Hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik. Članovi dubrovačke podružnice HUOJ-a okupili su se kako bi usvojili godišnji plan aktivnosti podružnice. Dubrovački PR-ovci zaključili su kako djelovanje moraju usmjeriti na: stručnu edukaciju, suradnju lokalnih PR-ovaca s predstavnicima gospodarstva i lokalne uprave s ciljem unapređenja i etabliranja struke, te na aktivni angažman studenata, osobito onih koji pohađaju studij odnosa s javnostima na Sveučilištu u Dubrovniku - javljaju Tilda Bogdanović i Ksenija Renko.

Okupljanje je organizirala voditeljica podružnice i direktorica agencije Dubrovnik PartneR Tilda Bogdanović, a posebna gošća bila je Ksenija Renko, članica Uprave HUOJ-a zadužena za koordinaciju podružnica i direktorica agencije Publicis Consultants PR iz Zagreba. Renko je informirala o novostima u radu HUOJ-a i najavila skoru PR konferenciju Udruge (koja će se održati 28. listopada 2010. u Zagrebu). U planiranju aktivnosti podružnice sudjelovali su: Jelka Tepšić, direktorica, i Maja Milovčić, PR Turističke zajednice Grada Dubrovnika, Goran Cvjetinović, savjetnik župana Dubrovačko – neretvanske županije za medije i odnose s javnostima, Tihomir Matić, PR Grada Dubrovnika, Sandra Buratović, glasnogovornica Sveučilišta u Dubrovniku, Mihovil Španja, sportaš i student diplomskog studija Odnosi s javnostima, Iva Svetac i Nike Labaš iz marketinga i odnosa s javnošću Hotela Babin kuk, Anisa Borojević, voditeljica korporativnih komunikacija Gulliver travel-a, Paulina Bačić, tajnica odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, Marijana Soldo i Ivana Galonja, studentice diplomskog studija Odnosi s javnostima.

Prisutni PR-ovci složili su se da se kao stručnjaci u području komunikacija trebaju bolje međusobno povezati i kontinuiranim aktivnostima stalno pridonositi razvoju struke na jugu Hrvatske, te na taj način promišljati o načinima proaktivnog djelovanja u lokalnoj sredini.
 
Tilda Bogdanović
Voditeljica dubrovačke podružnice HUOJ-a
tilda@dubrovnikpr.com