Kutak za diskusiju

OSJ TV

Dragi korisnici,

video materijali HUOJ OSJ TV-a dostupni su na našem službenom YouTube kanalu na www.youtube.com/HUOJtv.

Video isječke predavanja i dodjele nagrada s 11. Konferencije za odnose s javnošću kao i snimke s 4. dodjele nagrade Grand PRix nagrade možete pregledavati ovdje.

Vaš HUOJ

 

23.10.2014. HUOJ

[OSJ TV] Prvi HUOJ Studentski dan - dojmovi sudionika i predavača

Pogledajte video i poslušajte dojmove sudionika i predavača na 1. HUOJ Studentskom danu ovdje
15.07.2013. Marija Volarević, Jelena Stipović

[OSJ TV] Intervju s Krešimirom Macanom

Poznati stručnjak za odnose s javnošću Krešimir Macan u intervjuu za HUOJ reći će vam koliko je važan strateški plan u političkoj komunikaciji, kolika je uloga društvenih mreža te koje su granice etičnosti u odnosima s javnošću u politici.
Video pogledajte ovdje.

03.07.2013. Marija Volarević

[OSJ TV] Intervju s Kamilom Antolovićem

Sudski vještak za oglašavanje i tržišno komuniciranje Kamilo Antolović u kratkom video intervjuu za HUOJ otkriva koja je veličina tržišta odnosa s javnošću te kakva je postojeća regulativa vezana uz odnose s javnošću u Hrvatskoj.

Video pogledajte ovdje.

22.02.2013. Marija Volarević

[OSJ TV] Intervju s mr. sc. Damirom Jugom

Donosimo vam video intervju s mr. sc. Damirom Jugom povodom predstavljanja njegove knjige "Strategije odnosa s javnošću".

Video sadržaju možete pristupiti ovdje.

27.12.2012. Marija Volarević

[OSJ TV] Intervju s Alanom Bahorićem povodom Sudnjeg dana 2012.

Doznajte koja se simbolika krije u kombinaciji Festivala nezavisnih komunikacija, Danteove božanstvene komedije, kebaba i sudnjeg dana, koji su ključni savjeti za organizaciju evenata te je li kreativnost samo dio vizije eventa ili presudna karika. Pogledajte intervju s Alanom Bahorićem, jednim od osnivača projekta Sudnji dan.

13.12.2012. HUOJ

[OSJ TV] Intervju s Amandom Succi (FERPI)

Na našem YouTube kanalu možete pogledati intervju s Amandom Succi, članicom Upravnog odbora talijanske udruge za odnose s javnošću FERPI, zaduženom za međunarodnu suradnju.

20.11.2012. Maja Cvetković

[OSJ TV] Intervju s Mirelom Holy

Pogledajte video intervju s Mirelom Holy povodom predstavljanja knjige "Komunikacijske (strategije) magije", na našem YouTube kanalu.