O Hrvatskoj udruzi za odnose s javnošću Sekcije

Studentska sekcija

Sekcija:

  • okuplja studente odnosa s javnošću i članove HUOJ-a zainteresirane za rad sa studentima.
  • predstavlja HUOJ i struku na fakultetima i učilištima te studentskim manifestacijama
  • organizira posjete studenata tvrtkama, agencijama i ustanovama kako bi vidjeli što i kako rade zaposleni u OSJ-u
  • djeluje s misijom da u prvom redu okuplja i potiče interakciju studenata odnosa s javnošću, a zadaća selektiranih predstavnika je neposredna komunikacija sa studentima odnosa s javnošću kroz informiranje o aktivnostima sekcije te prijedlozima o daljnjim djelovanjima

Sekciju koordinira Ivan Biošić, student Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment.

Preuzmite Plan rada Studentske sekcije.

Više informacija na info@huoj.hr

O sekciji

Hrvatska udruga za odnose s javnošću potaknuta velikim interesom studentske populacije odlučila je značajnije aktivirati Studentsku sekciju koja postoji u okviru Udruge. Dosad su studenti odnosa s javnošću putem Sekcije imali priliku sticati iskustva na događanjima koja je organizirala Udruga te obavljati praksu u organizacijama, članovima Udruge, a odsad će se aktivnosti intenzivirati prvenstveno kako bi se studentima dodatno približila struka te kako bi se dugoročno promicao profesionalizam među studentima.

Mala OSJ škola

Budući da je jedan od glavnih ciljeva studentske sekcija HUOJ-a što bolje upoznavanje budućih praktičara OSJ-a s ovom djelatnošću, za sve zainteresirane studente članove HUOJ-a u planu je organizacija serije predavanja na početnom nivou koju će održavati članovi HUOJ-a.

Kako bismo što bolje organizirali seriju radionica, provodimo anketu za sadašnje i buduće članove zainteresirane za programe Male škole HUOJ-a. Cilj ankete je steći uvid u interese i potrebe studenata, ali i ostalih mladih članova kako bi radionice i predavanja što bolje prilagodili postojećem interesu. Radionice će biti organizirane ovisno o interesu, pa ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, ispunite anketu ispod.

OSJ praksa

Prema istraživanju HUOJ-a o stanju u struci, čak 16 posto današnjih stručnjaka za OSJ u Hrvatskoj započelo je svoju karijeru za vrijeme studija odnosno nakon obavljene studentske prakse.

Upravo stoga, HUOJ svojim članovima studentima nastoji pomoći u pronalaženju stručne prakse u agencijama za OSJ i OSJ odjelima tvrtki. Ukoliko želite da Vam HUOJ pomogne u pronalaženju stručne prakse, unesite vaše podatke u bazu podataka, te će vas kontaktirati kolege koje su zainteresirane da vas prime na praksu.

24.11.2015. HUOJ

Počele prijave za 2. studentsku konferenciju HUOJ-a

Hrvatska udruga za odnose s javnošću organizira svoju 2. Studensku konferenciju namijenjenu svim studentima odnosa s javnošću i komunikacije. Konferencija se održava 15. i 16. prosinca 2015. godine od 9:30 do 14:00 sati u prostorijama HUOJ-a u Ilici 5, Zagreb.

01.12.2015. HUOJ

Program 2. Studentske konferencije HUOJ-a

U tijeku su prijave na 2. Studentsku konferenciju Hrvatske udruge za odnose a javnošću koja će se održati 15. i 16. prosinca u prostorijama HUO-a, Ilica 5, Zagreb.
09.12.2015. HUOJ

Predavači 2. Studentske konferencije HUOJ-a

U tijeku su prijave na 2. Studentsku konferenciju Hrvatske udruge za odnose a javnošću koja će se održati 15. i 16. prosinca u prostorijama HUO-a, Ilica 5, Zagreb. Ovo su predavači na 2. Studentskoj konferenciji: