Vijesti Članovi

Počeli upisi na poslijediplomski studij Upravljanje marketinškom komunikacijom na EFZG

16.02.2011. Boris Hajoš

U tijeku su upisi na specijalistički poslijediplomski studij Upravljanje marketinškom komunikacijom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Misija studija, koji se izvodi u suradnji s nekoliko renomiranih svjetskih sveučilišta u području marketinških komunikacija, jest stjecanje znanja i vještina koje, pomoću integrirane marketinške komunikacije, omogućuju sinergijsko ugrađivanje svih oblika i instrumenata marketinga u koncept uspješnog poslovanja a članovi HUOJ-a imaju 5 % popusta na školarinu.Godine 2004., po prvi puta u Hrvatskoj, pokrenut je specijalistički poslijediplomski studij UMK. Od tada do danas, sedam je generacija uspješno odslušalo predavanja, a značajan je broj polaznika i magistrirao. Temeljna misija ovog studija, koji se izvodi u suradnji s nekoliko renomiranih svjetskih sveučilišta u području marketinških komunikacija, jest stjecanje znanja i vještina koje, pomoću integrirane marketinške komunikacije, omogućuju sinergijsko ugrađivanje svih oblika i instrumenata marketinga u koncept uspješnog poslovanja. Posebno značajna karakteristika studija je dugogodišnja suradnja sa stručnjacima iz prakse koji, kao gosti predavači, znanstvene spoznaje obogaćuju recentnim metodama i informacijama s tržišta.

Polaznici studija su poslovni ljudi iz najuspješnijih hrvatskih tvrtki koji stječu specijalistička znanja slušajući kolegije poput Interaktivne marketinške komunikacije, Odnosa s javnošću, Oglašavanja, Korporativnih komunikacija, Ponašanja potrošača i marketinške komunikacije itd. Stečena znanja, kao i titula sveučilišnog specijalista marketinške komunikacije, omogućuju im konkurentniju poziciju na tržištu rada.

Stoga, pozivamo Vas da postanete dijelom najuspješnijeg hrvatskog komunikacijskog menadžmenta!

• Redovna cijena školarine po polazniku 6000 EUR

• Popust članovima HUOJ-a - 5%                5700 EUR / polaznik


Rok za prijavu je 25.veljače. 2011., a sve detaljnije informacije o PDS-u UMK se mogu pronaći na www.efzg.hr/pds-umk. Također, slobodno me možete kontaktirati putem e-maila (tkesic@efzg.hr  ili mjakeljic@efzg.hr).


S poštovanjem,


prof. dr. sc. Tanja Kesić
Voditeljica poslijediplomskog studija