Baza znanja Stručni skupovi

IdejaX - nacionalni festival oglašavanja u svibnju

13.05.2011.

26. i 27. svibnja u Zagrebu se održava IdejaX, nacionalni festival oglašavanja. IdejaX ima ambiciju prezentirati i odabrati najbolje kreativne marketinške radove u klasičnom i online oglašavanju u Hrvatskoj u prethodnoj godini. Osim toga, festival će biti platforma za razmjenu ideja, iskustava i aktualnih marketinških trendova na europskoj i regionalnoj sceni.


Svoj dolazak na festival potvrdila su i dva vrhunska komunikatora zbog kojih ni članovi HUOJ-a ne bi smjeli propustiti ovu platformu za razmjenu ideja, iskustava i aktualnih komunikacijskih trendova na europskoj i regionalnoj sceni. To su Keith Ginsburg i Gary Vaynerchuk.

Keith Ginsburg savjetnik je za strategiju Središnjeg ureda za informiranje Vlade Velike Britanije, gdje radi od 2007. godine. Iza sebe ima 30 godina iskustva u marketingu i strateškom planiranju. Neki od najvažnijih projekata na kojima je radio su: kreiranje središnjeg online mjesta za energetske projekte, kreiranje marketinškog plana za Olimpijski odbor Velike Britanije, kreiranje strateškog plana za komunikaciju vezanu uz pandemiju svinjske gripe i postavljanje ureda glavnog inspektora za graničnu agenciju Velike Britanije.
 
Gary Vaynerchuk 33-godišnji je poslovni guru u javnosti poznat kao "Social Media Sommelier". Samouki vinski stručnjak unio je revoluciju u vinsku industriju svojim blogom Wine Library TV i pri tome povećao prihod obiteljske vinarije sa četiri na šezdeset milijuna dolara u pet godina. Gary je nedavno pokrenuo novi interaktivni projekt Daily Grape u kojem na svoj jedinstven i zabavan način obrađuje teme iz svijeta vina i enologije, koristeći se pritom prvenstveno društvenim medijima. Gary Vaynerchuk živi je primjer kako bilo tko može izgraditi vrhunske sadržaje i online zajednice, te predstavlja platforme specifičnih strategija i analiza, koje ga u kombinaciji sa strašću i humorom čine jednim od najtraženijih govornika u svijetu danas.

O programu, kotizacijama i prijavi možete se informirati na www.idejax.hr