O Hrvatskoj udruzi za odnose s javnošću Postanite član HUOJ-a

Pogodnosti za članove

Kako bi naši članovi imali benefite od Udruge, potrudili smo se kod tvrtki partnera, sponzora i prijatelja osigurati neke od pogodnosti za Vas.

Ažurirano, veljača 2012.

Tvrtka

Proizvod/usluga

Kontakti:

Tel

Pogodnost

Mate

Knjiga "Odnosi s javnošću" Cutlip, Center, Broom

01/4830-780

- 20 % popust

Croata

Sav asortiman

www.croata.hr  

01/4814-600

- 10 % popust

 

Bakina kuća


Tradicionalne hrvatske delicije


www.bakina-kuca.hr

01/4852-525

- 10 %popust

Ideo dizajn

Dizajn

ideo@ideo.hr

01/3014-302

- 20 % popust

Uskoro i novi popusti kod drugih partnera. Pratite našu stranicu i naše obavijesti!

Ukoliko ste i Vi zainteresirani ili znate nekoga tko bi bio zainteresiran dati popust ili osigurati neku pogodnost za članove te da je ona na neki način vezana za naš posao, slobodno nam javite na info@huoj.hr

Bakina kuća- tradicionalne hrvatske delicije za članove HUOJ-a!

Proizvodni obrt "Bakina kuća" bavi se tradicijskom proizvodnjom slatkih i slanih delicija,ušećerenog voća i likera od 2005. godine. U trgovini u samom centru Zagreba, možete kupiti proizvode vlastite proizvodnje i proizvode ostalih proizvođača iz cijele hrvatske. Naručite korporativne poklon pakete sa mogućnošću Vašeg brendiranja  i poklone za seminare i evente.
Prilikom kupnje uz predočenje članske iskaznice, na liniju proizvoda  vlastite proizvodnje „Bakine kuće“  članovi HUOJ-a imaju popust od 10%. Kušajte proizvode koji su spremljeni od najkvaltetnijih hrvatskih namirinica i plodova!

Kontakt:
Bakina kuća
Strossmayerov trg 7, Zagreb
Telefon: ++385 (01) 485-25-25
Faks : ++385 (01) 485-25-25
E-mail : zvjezdana@bakina-kuca.hr
www.bakina-kuca.hr

IDEO dizajn - 20% popusta na usluge dizajna

IDEO dizajn je studio za grafički dizajn koji već 13 godina pruža usluge na području vizualnih komunikacija i marketinga. Uz dugogodišnje iskustvo na svim područjima grafičkog dizajna našim članovima za svoje usluge nude popust od 20%.

Za više informacija kontaktirajte:

IDEO dizajn
Cernička 4, 10 000 Zagreb
tel: 01/ 3014 303
e-mail: ideo@ideo.hr
www.ideo.hr

Nakladnička kuća Mate - 20% popust na knjigu "Učinkoviti odnosi s javnošću"

MATE d.o.o. marketing tehnologija već dugi niz godina postavlja svjetske standarde na domaćem tržištu literature iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta, financija i srodnih područja. Članovi HUOJ-a s uplaćenom članarinom za 2012. stječu pravo na kupnju knjige "Učinkoviti Odnosi s javnošću", Cutlip, Centner, Broom  uz popust od 20% .

Croata - pogodnost za članove HUOJ-a!

Tvrtka Potomac d.o.o. nudi popust od 10% članovima HUOJ-a na sav asortiman (kravate, košulje, odijela, rupci, šalovi, galanterija itd.) u Salonima Croata u sljedećim gradovima: Zagreb: Oktogon, Ilica 5, Kaptol 13; Split: Mihovilova širina 7 (Voćni trg); Dubrovnik: Pred dvorom 2, Rijeka: Trg Republike Hrvatske, Adamićeva 17; Varaždin: Trg Kralja Tomislava 2; Osijek: Županijska 2.
Članovi popust ostvaruju predočenjem članske iskaznice prilkom kupnje.