Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Poziv na 2. Carpe Diem

01.04.2011.

Poštovane kolegice,poštovani kolege,

pozivamo Vas na 2. Carpe Diem koji će se održati u prostorima agencije Dialog komunikacije, Šoštarićeva 10, Zagreb, u srijedu, 13. travnja 2011. godine s početkom u 15 sati.

Vaši domaćini bit će Nataša Lujanac, brend menadžerica i PR koordinatorica u tvrtki Beiersdorf Hrvatska i Marin Ilej, konzultant u agenciji Dialog komunikacije. Tijekom dvosatnog druženja bit će predstavljene aktivnosti tvrtke Beiersdorf Hrvatska na području odnosa s medijima, organizacije događanja i posebnih projekata, te sistem analiza i evaluacija komunikacijskih aktivnosti.  Prezentacija će biti otvorenoga tipa, s mogućnošću postavljanja pitanja za vrijeme njenog trajanja, te predviđenim vremenom za raspravu nakon završetka službenog dijela.

Ukupno vrijeme trajanja 2. Carpe Diema je od 15 do 17 sati, a agencija Dialog komunikacije može ugostiti 20 osoba. Prezentacija će se odvijati u konferencijskoj dvorani na 3. katu.

Molimo, prijavite se za sudjelovanje najkasnije do srijede, 6. travnja 2011. godine putem e-maila info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnog mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).

Veselimo se Vašem dolasku!

Upravni odbor HUOJ-a