HUOJ • Treća Branding konferencija 14. lipnja 2013. u Sarajevu
Baza znanja Stručni skupovi
Branding konferencija će i ove godine ugostiti vrhunske domaće i regionalne marketinške profesionalce

Treća Branding konferencija 14. lipnja 2013. u Sarajevu

29.05.2013. HUOJ

U organizaciji komunikacijske agencije Via Media, 14. lipnja 2013. godine u Sarajevu, u hotelu Bristol, održat će se treća po redu Branding konferencija, koja ima za cilj razmjenu stručnih znanja i vještina u području tržišnih komunikacija.

Treća Branding konferencija pružit će još veća uzbuđenja kroz uvid u lokalno, regionalno i međunarodno tržište. Ovogodišnji gosti, predavači i panelisti, najznačajniji su regionalni “igrači” - kreatori trendova i stvaratelji novih vrijednosti. Predavači dolaze iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Turske, a donose interesantne priče i vlastita iskustva.

Neke od tema koje će se obraditi su: kako učinkovito komunicirati, kako se planiraju i provode kampanje za promoviranje države te kako turizam može biti najprodavaniji proizvod jedne države, na koji način internacionalni brandovi vode lokalne priče, razumijemo li potrebe kupaca i sl.

Poseban dio Konferencije čine kreativna radionica i panel diskusije. Tako će zainteresirani polaznici imati priliku sudjelovati u kreativnoj radionici “Oslobodi kreativni potencijal”, ali i uključiti se u zanimljive panel diskusije na teme “Brandovi u krizi”, “Tko su pravi fajteri?” i “Stiže nova, brža, bolja S generacija”.

Više informacija o Konferenciji te kotizacijama može se pronaći na www.branding.ba