HUOJ • Sudjelujte u istraživanju "European Communication Monitor 2012" EUPRERA-e
Baza znanja Istraživanja

Sudjelujte u istraživanju "European Communication Monitor 2012" EUPRERA-e

05.03.2012.

EUPRERA , www.euprera.com – Europska udruga za obrazovanje i istraživanja o odnosima s javnošću pokreće novi krug najvećeg on-line istraživanja o budućnosti komunikacijskog menadžmenta i trendovima u odnosima s javnošću "European Communication Monitor 2012". Komunikacijski stručnjaci diljem Europe pozvani su da sudjeluju u istraživanju koje je dostupno do 31.ožujka 2012. na www.communicationmonitor.eu

Molimo vas da upitnik ispunite u što većem broju kako bi imali relevantne podatke i za našu zemlju!

Hvala na pomoći!
Vaš HUOJ


European Communication Monitor 2012

Europska udruga za obrazovanje i istraživanja o odnosima s javnošću (EUPRERA) lansirala je najopsežnije međunarodno istraživanje na svijetu o strateškom komuniciranju.

Ovo prestižno istraživanje provodi grupa priznatih sveučilišnih profesora iz 11 zemalja u suradnji sa Europskom udrugom direktora komunikacija (EACD, European Associatiaon of Communication Directors), a sponzorirano je od strane vodeće europske tvrtke za savjetovanje, Ketchum Pleon. Sa više od 2.200 sudionika iz 43 zemalja,izdanje ECM 2011 je najopsežnije godišnje empirijsko istraživanje u komunikacijskom menadžmentu i odnosima s javnošću širom svijeta.

Europski komunikacijski monitor 2012 usredotočit će se na trenutne izazove i buduće trendove u komunikacijskom menadžmentu: Koji su najveći etički izazovi za komunikacijske stručnjake u 21. stoljeću? Koje su kompetencije, kvalifikacije i strategije najrelevantnije u nadolazećim mjesecima? Jesu li integrirane komunikacije zastarjele u dobu društvenih medija? Sudionici u istraživanju bit će u mogućnosti odgovoriti na ova i mnoga druga pitanja te podijeliti svoja iskustva kako bi se dobila koncizna slika ove rastuće discipline. Svaki će sudionik dobiti potpuni izvještaj o rezultatima.

Odgovori će se koristiti isključivo za znanstvene potrebe. Sudionici će ostati anonimni te će podatke pregledati akademski istraživački tim. Rezultati će biti prezentirati na European Communication Summit-u u Briselu 5. i 6. lipnja 2012.