Baza znanja Stručni skupovi

Simpozij: Mediji na drukčiji način, 3.svibnja 2012., Zagreb

27.04.2012.

Priprema, pozor, PR!

Pod ovim nazivom 3. svibnja 2012. u 10h na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj održat će se četvrti simpozij Mediji na drukčiji način u organizaciji studenata Udruge komunikologije i novinarstva Komuna i Odjela komunikolgije Hrvatskih studija.

Ove godine studentima će se predstaviti najveći hrvatski stručnjaci – Ranko Vučinić, Karlo Matić, Aleksandra Kolarić i Violeta Colić.

Nekoliko studenata novinarstva  i komunikologije osnovali su udrugu kontroverznog imena – Komuna ( „zajednica“ + KOMUNikologija).
Vrlo brzo rađa se ideja o simpoziju koji će pružiti priliku studentima novinarstva i komunikologije da izlože svoje radove i tako krenu s afirmacijom ne samo u znanosti, već i medijskom prostoru. Također, cilj je pokazati da su mediji samo sredstvo, a na nama je da ih, svjesni njihove važnosti, oblikujemo njegujući pozitivne vrijednosti – odatle i naziv Mediji na drukčiji način.
 
Studenti komunikologije s Hrvatskih studija izložit će 3 rada koji se bave spomenutim temama, dok su svi drugi studenti zagrebačkog sveučilišta mogli sudjelovati u natječajima izražavanjem svoje kreativnosti putem eseja, fotografija i crteža te pritom osvojiti vrijedne nagrade koje su nam osigurali naši spozori. Stručni žiri odabrat će najbolje radove, koji će biti izloženi u auli knjižnice Hrvatskih studija.

Posjetite  simpozij i pritom steknite nova znanja o medijima!
Priprema, pozor, PR - vidimo se 3. svibnja !