Baza znanja Stručni skupovi

Sedmi PROACTIVE 2011- Pomjerimo granice!

18.05.2011.

Sedmi PROACTIVE, edukativna konferencija o odnosima sa javnošću, ove godine se održava od 26. do 28. svibnja 2011. na Vlašiću, hotel Blanca, pod sloganom "Pomjerimo granice".

Na regionalnoj konferenciji ponovo se okupljaju vrhunski PR i marketing stručnjaci iz cijele regije koji će govoriti o novim načinima komunikacije, trendovima i neizostavnim alatima koji su ključ uspješnih komunikacijskih strategija i kampanja. Nakon šest uspješnih konferencija i za sedmi PROACTIVE možemo najaviti najuspješnija imena iz cijele regije.

Predavači poput Drenislava Žekića, Ksenije Renko, Brane Grubana, Marka Rakara, Dragane Đemanović, Vuka Čosića, Roberta Ličena, Ivane Bilić i mnogih drugih, govorit će o internom komuniciranju, trendovima na social webu, utjecaju društvenih medija  na mainstream medije, strateškom pozicioniranju korporativnih komunikacija, komuniciranju promjena u vrijeme krize kao i novim medijma i drugim alatima za uspješno komuniciranje.

Za više informacija posjetite http://proactive.prime.ba/latn/ ili posjetite http://www.prime.ba/flash.php odnosno tvrtku Prime Communications organizatora konferencije.