Baza znanja Stručni skupovi

RSVP event festival: 50% popusta na kotizaciju za članove HUOJ-a

27.10.2015. HUOJ
Hrvatska udruga za odnose s javnošću partner je Udruzi Događaj na event festivalu RSVP, prvom događanju koje okuplja stručnjake iz event industrije iz Hrvatske i regije.

Program koji će se održavati 3. i 4. studenog 2015. godine u Hypo centru u Zagrebu namijenjen je osobama koje se bave marketingom, odnosima s javnošću, prodajom i digitalnim rješenjima te je cilj educirati i unaprijediti struku, ali istovremeno na jednom mjestu okupiti sve koji su dotaknuti organizacijom eventa bez obzira na kategoriju, profil, smjer ili industriju iz koje dolaze.

„Eventi se često percipiraju kao usputna kategorija unutar segmenta marketinga, pa čak i unutar segmenta odnosa s javnošću. Upravo je zato nastala želja i potreba da se jednom u godini osvrnemo na inovacije, uspjehe, neprospavane noći, tjeskobe, ali i zadovoljstvo i sreću koje nosi organizacija eventa. Bez podočnjaka, bez opterećenja, da mi „eventari“ imamo jedan event. Event od ljudi koji rade evente za ljude koji žive od eventa!“, poručuju organizatori.

RSVP će u svom prvom izdanju predstaviti nagradu za najbolje događaje u Hrvatskoj.

Nagrada Attend će se od 2016. godine dodjeljivati u 20 kategorija, a o dobitnicima će odlučivati žiri sastavljen od članova iz event, marketing, oglašivačkog i PR sektora te klijenata koji najčešće koriste usluge agencija i event managera. Udruga Događaj svojim djelovanjem želi doprinijeti rastu ugleda struke event managera, odnosno organizatora događanja, aktivno sudjelovati u razvoju industrije te u prihvaćanju visokih poslovnih i profesionalnih standarda i praksi.

Za članove HUOJ-a osigurali smo popust od 50% na kotizaciju, a da biste ostvarili popust potrebno je kod prijave na www.rsvp.hr/kotizacije u rubriku Napomene upisati „HUOJ“.

Više informacija potražite na www.rsvp.hr .