Baza znanja Stručni skupovi

Prvo službeno okupljanje community managera u Hrvatskoj

23.01.2012.
Hrvatska udruga stručnjaka za komunikaciju na društvenim mrežama DRMA poziva sve community managere u Hrvatskoj da se pridruže prvom službenom okupljanju 23. siječnja 2012. godine, u prostorijama Chillout hostela na zagrebačkom Britancu, s početkom u 20 sati, kako bi zajedno obilježili nastanak udruge i svjetski dan community managera.

Community manageri, odnosno stručnjaci za komunikaciju na društvenim mrežama DRMA, službeno će se okupiti kao udruga prvi put 23. siječnja 2012. godine, na dan kada se u svijetu treću godinu zaredom obilježava Community Manager Appreciation Day 2012, kako bi pokazali da i Hrvatska prati svjetske poslovne trendove te da kao udruga educiraju sve potencijalne poslodavce i posloprimce, ali i da uspostave standarde u svom poslu.

Posljednjih godina sve traženiji poslovi community managera u marketinškim agencijama, ali i većim tvrtkama, razlog su zašto su petero istaknutih stručnjaka u ovoj branši potaknuli osnivanje udruge u koje žele pozvati sve koji se bave tim poslom kako bi zajedno pomogli u podizanju svijesti o svim elementima posla kojeg obavljaju i registraciji istog na zavodu za zapošljavanje.

Sama ideja osnivanja Hrvatske udruge stručnjaka za komunikaciju na društvenim mrežama pojavila se tijekom prošle godine kada smo započeli razgovor oko zajedničkih edukacija na polju društvenih mreža. Cilj DRMA-e je profesionalizirati posao stručnjaka za komunikaciju na društvenim mrežama i uvesti potrebne standarde kako bi tržište dobilo što kvalitetniju uslugu. Također pozivamo sve tvrtke koje se bave uslugama marketinga i komunikacija na društvenim mrežama da nam se priključe. Kako se radi o vrlo srodnom zanimanju sa odnosima s javnošću i marketinga, vjerujemo u izvrsnu suradnju sa domaćim PR i marketinškim udrugama. Od udruge možete očekivati veliki broj aktivnosti na poljima: edukacija, seminara,stručnih okupljanja i konferencija. Nadamo se povezivanju sa kolegama u susjednim državama,“  poručuju osnivači udruge  Željko Riha, Ilija Brajković, Davor Runje, Vinko Mojtić i Barbara Slade.

Pridružite se prvom okupljanju udruge DRMA čak i ako živite izvan Zagreba, jer su vam osnivači organizirali besplatan smještaj s ponedjeljka na utorak u hostelu gdje se druženje održava! Sve što je potrebno jest potvrditi svoj dolazak na e-mail kontakt@drma.com.hr te napisati ukoliko vam je potreban smještaj!

Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Udruga-DRMA/120644081390158
Twitter profil: http://twitter.com/udrugaDRMA
Facebook event: http://www.facebook.com/events/294286593949955