HUOJ • Prag domaćin prve europske sjednice Svjetskog komunikacijskog foruma
Baza znanja Stručni skupovi

Prag domaćin prve europske sjednice Svjetskog komunikacijskog foruma

10.07.2013. HUOJ

Svjetski komunikacijski forum (WCF) „Communication on Top“ koji se tradicionalno svake godine održava u švicarskom Davosu, dobiva ove godine po prvi puta i svoje regionalno izdanje.

Češka prijestolnica biti će domaćin prve regionalne sjednice koja će se održati 4. listopada 2013. pod nazivom - Communications Professionals 3.0 – Promjene i izazovi industrije OSJ u današnjem svijetu ubrzanih promjena.

Posjetitelje očekuju interaktivne rasprave, nove spoznaje i izvanredni predavači na čelu sa svjetski priznatim stručnjakom za OSJ Paulom Holmesom, utemeljiteljem The Holmes Reporta i SABRE nagrada. Dr. Leandro Herrero, autor bestselera „Viral Change“, James Gillies, voditelj komunikacija u CERN-u te Andre Manning, potpredsjednik korporativnih komunikacija u Royal Phillips Electronicsu, samo su neki od vrhunskih stručnjaka koji će prisutnima otkriti ključne trendove u korporativnim komunikacijama današnjice.

Zašto Prag?

Kao jedno od središta europske kulture, Prag svojim posjetiteljima nudi jedinstveni ugođaj, ali i odličan temelj za suradnju između predstavnika korporativnih komunikacija i vodećih agencijskih stručnjaka.

Europska sjednica Svjetskog komunikacijskog foruma koji će se održati u listopadu ove godine iznimna je prilika za poticanje suradnje i razmjene onog najboljeg što nudi europsko komunikacijsko tržište, ali i korak naprijed prema razvijanju snažnijeg i konkurentnijeg EU tržišta općenito.

Svi članovi HUOJ-a imaju 10 % popusta na cjelokupnu cijenu kotizacije za WCF Prague!

Za više informacija provjerite na: http://www.forumdavos.com/reg_registration/2