Baza znanja Stručni časopisi

PR Tactics, srpanj 2011

01.07.2011.

U PR Tacticsu za srpanj pročitajte osvrt o dokumentarnom filmu „The New York times“ – kako se jedna od najtiražnijih američkih dnevnih novina bori da nađe svoje mjesto u digitalnoj eri.
„Sviđa mi se“, „Komentiraj“, „Podijeli“, „Potvrdi“, „Slijedi me na..“, zvuči poznato? Društveni mediji svakodnevno su svuda oko nas što dovodi do dileme  jesu li pitanja društvenih medija preeksploatirana? Ovomjesečna kolumna „Digital Dialogue“ donosi nam nekoliko korisnih savjeta o poslovnom pristupu na društvenim mrežama, izbjegavajući pritom uvriježena pitanja društvenih medija.
Unutar rubrike „PR  profiles“ pročitajte intervju s direktorom korporativnih komunikacija Američkog teniskog saveza, Timom Curryem i saznajte više o marketingu i odnosima s javnošću u sportu. Čitajte o tome što je Richard Edelman, Predsjednik Uprave Edelman, najveće svjetske agencije za odnose s javnošću, govorio na godišnjem skupu PRSA-e u New Yorku te zašto i u kojem  smjeru smatra da bi se PR struka trebala razvijati kako bi bila uspješna i općepriznata.