Baza znanja Stručni skupovi

Noć uvjeravanja-moćno i uspješno komuniciranje "Reci kako treba ili zauvijek šuti"

08.06.2012.
Treća po redu radionica u sklopu ciklusa Noć uvjeravanja bavit će se temom komunikacije u partnerskim odnosima.
Održat će se u utorak, 19. lipnja 2012., s početkom u 18 sati, u Muzeju prekinutih veza, Ćirilometodska 2 u Zagrebu.
O  kvalitetnijem komuniciranju u odnosima govorit će Mirela Španjol Marković, komunikologinja i direktorica Ciceron komunikacija te dr. Ljiljana Bastaić, renomirana bračna psihoterapeutkinja.

Ciklus radionica Noć uvjeravanja jedinstven je koncept osobnog rasta i razvoja te usavršavanja prezentacijskih i komunikacijskih vještina namijenjen široj javnosti. Cilj je omogućiti širenje znanja o specifičnim temama koje se tiču komunikacije, u obliku večernjih trosatnih radionica i u suradnji s domaćim te stranim stručnjacima. Ciceron komunikacije nastoje organizacijom ovakvih radionica, koje se bave komunikacijom u svim vidovima života, podići kulturu komuniciranja u Hrvatskoj i utjecati na osvještavanje važnosti konstruktivnog komuniciranja za pojedinca u poslovnom i privatnom životu.

Radionica „Komunikacija u partnerskim odnosima“ bavit će se uočavanjem i prepoznavanjem korijena zadovoljstva ili nezadovoljstva u partnerskoj komunikaciji uz pomoć Imago tehnike, vrsti terapije odnosa.
Dr. Ljiljana Bastaić već se dugi niz godina bavi integrativnom individualnom psihoterapijom i psihoterapijom partnerskih odnosa po principima Imago terapije odnosa. „Nacrt za odnos s drugima nosimo u sebi, gdje god da idemo. Razumjeti zašto i kako nešto radimo prvi je korak u postizanju produktivnijih odnosa. A Imago terapija pomaže nam da taj „ugrađeni“ nacrt osviješteno počnemo koristiti.“, objašnjava doktorica.
U sklopu radionice,  svi polaznici obići će Muzej prekinutih veza, zanimljiv koncept podsjećanja na neke prošle odnose.

Cijena sudjelovanja za jednu osobu iznosi 300,00 kuna, dok  za dvoje iznosi 400,00 kn.

Kako biste saznali više o moćnom komuniciranju i uvjeravanju te se prijavili na radionicu „Komunikacija u partnerskim odnosima“ posjetite www.ciceron.hr.