Baza znanja Stručni skupovi

Moć uvjeravanja ide drugu godinu zaredom

03.03.2011.

2. međunarodna konferencija o retorici i kulturi komuniciranja „Moć uvjeravanja“ održat će se 14. travnja ove godine pod geslom „Reci mi to pozitivno“, a cilj je popularizacija retorike i javnog govora te razvoj komunikacijske kulture u cjelini, kao i općenito podizanje razine svijesti o važnosti retorike, komunikacije i kulture govora.

U tu svrhu organizator, tvrtka Ciceron komunikacije, angažirala je domaće i strane predavače, voditelje radionica i sudionike okruglih stolova poput Bruna Šimleše, Nika Titanika i Siniše Marekovića, Dragutina  Lesara, Tomislava Bekeca, Krešimira Macana i drugih. Centralno predavanje održat će Gabriele Zienterra, stručnjakinja za retoriku i komunikaciju, koja na Konferenciju dolazi s jednog od najznačajnijih njemačkih instituta za retoriku.

Ova jednodnevna međunarodna konferencija okuplja neke od najznačajnijih predstavnika poslovnog i medijskog svijeta, ponajbolje stručnjake za retoriku i komunikaciju, kao i  širu javnost.

Budite i Vi 14.04.2011. u Hypo Centru i širite komunikacijske granice i pozitivnu retoriku! Članovi HUOJ-a ostvaruju 20% popusta na cijenu kotizacije!

Više informacija o Konferenciji i organizatoru na www.mocuvjeravanja.com i www.ciceron.hr.