Baza znanja Stručni časopisi

MEDIJSKE STUDIJE znanstveni časopis Fakulteta političkih znanosti i Hrvatskog komunikacijskog društva

02.06.2011.

Fakultet političkih znanosti i Hrvatsko komunikacijsko društvo zajedno su pokrenuli novi znanstveni časopis Medijske studije (www.mediastudies.fpzg.hr) koji će kao dvojezična publikacija izlaziti dva puta godišnje.

Medijske studije obuhvatit će svu cjelinu i bogatstvo istraživanja na području medija, medijskih fenomena, novinarstva i odnosa s javnošću. Časopis je namijenjen svima koji se bave istraživanjem medija i medijskim studijama ne samo u Hrvatskoj i regiji već i na međunarodnoj razini. Ovaj se časopis od svih sličnih publikacija razlikuje jedinstvenim i razvidnim pristupom u uređivanju i recenziranju.

Svim članovima HUOJ-a, posebice onima koji su angažirani kao predavači na Fakultetima ili Visokim školama u Hrvatskoj, Medijske studije predstavljaju odličan izvor kvalitetnih i recentnih znanstvenih radova s područja medija I odnosa s javnošću, ali i potencijalno mjesto objavljivanja vlastitih znanstvenih i stručnih radova.

Cijena pojedinog broja Medijskih studija je 100kn, dok prvi dvobroj po cijeni od 200kn po primjerku može se dobiti na Fakultetu političkih znanosti ili ispunjavanjem narudžbenice.