Baza znanja Stručni skupovi

ICCO Summit 2011, 29-30.09.2011, Sintra, Portugal

29.07.2011.

The International Communications Consultancy Organisation (ICCO) Summit  je događaj koji dva puta godišnje okuplja PR praktičare diljem svijeta kako bi raspravljali o pitanjima i trendovima koji utječu na PR struku. Cilj Summit-a je udružiti menadžere i konzultatnte s namjerom poticanja na otvorenu diskusiju te izmijenjivanja znanja i iskustva stručnjaka za odnose s javnošću, a sve u cilju razvoja, afirmacije i pozicioniranja struke.
Ovogodišnji Summit  održat će se 29. i 30. rujna u Sintri u Portugalu s namjerom da nas pogledom unaprijed informira o tome što budućnost struke može donijeti, ne isključivo u smislu pripreme poslovanja predviđanjem i pruzimanjem novih mogućnosti, već i aktivnim sudjelovanjem u oblikovanju uloge struke odnosa s javnošću u nadolazećim godinama . ICCO Summit 2011 donosi najbolje govornike PR struke i savjetodavnog tržišta koji će zajedničkim snagama s novom generacijom lidera u struci raspravljati na temu „PR preuzima vodstvo: Industrija 2020.godine“.

Legendarne ličnosti PR struke poput Harolda Bursona, Lorda Chadlingtona, Preme Sagar, Marka Adamsa, Oliviera Fleurota, Jean-Leopolda Schuybroeka i Paula Holmesa udružit će se za govornicom s novom generacijom lidera kao što su Rob Flaherty, Stephen Waddington, Carl Fredrik Sammeli i Christina Forsgard. Viši menadžment neovisnih agencija, multi-nacionalne konzultantske tvrtke i mreže imat će višestruke koristi od programa koji pokriva područja od „evolucije PR-a do 2020.godine“ (uključujući stavove i viđenja Azije, SAD-a i Europe) preko „PR radionica koje će se baviti temama poput povećanja cijena usluga te integracije društvenih medija u kampanje.

„ICCO Summit 2011. kao jedan od središnjih strukovnih događaja ove je godine udružio najutjecajnije i najatraktivnije govornike konzultantskog sektora Europe, Azije, SAD-a i Australije kako bi osigurao stručni uvid u razvoj novih trendova PR struke i praktični vodič kako upravljati tim trendovima. Kada se sve to spoji s velikim strukovnim priznanjem – dodjelom prestižnih nagrada SABRE, ICCO-ov Summit 2011. je događaj koji se jednostavno ne smije propustiti pa će tako i Hrvatska udruga komunikacijskih agencija (HUKA) svojim sudjelovanjem podržati ovaj skup“, poručila je Dijana Dešković Kobas, predsjednica HUKA-e.

Program je osmišljen na način da stimulira i motivira dijaloge te da stvori visoki stupanj interakcije što uključuje kako plenarne diskusije tako i break-out grupe.

SABRE nagrade
U cilju doprinosa širini sadržaja, program Summit-a uključuje  i ekskluzivnu večeru u okviru dodjele nagrada SABRE u suradnji sa The Holmes Group. Štoviše, odabrani broj sudionika bit će primljen u prestižnu ICCO-ovu Kuću slave (ICCO Hall of Fame) u čast iznimnih dostignuća u lideršipu te utjecaja i doprinosa u razvoju internacionalnog PR savjetovanja.


The International Communications Consultancy Organisation (ICCO) je svjetski glas konzultantskih usluga vezanih uz odnose s javnošću. Članstvo ICCO-a na globalnoj razini okuplja nacionalne udruge agencija iz 28 zemalja Europe, Afrike, Azije, SAD-a i Australije. Ukupno, udruge članice broje 1.500 PR tvrtki.

Hrvatska udruga komunikacijskih agencija (HUKA) okuplja 15 vodećih hrvatskih tvrtki s područja odnosa s javnošću i komunikacija. Kao članica udruge ICCO (The International Communications Consultancy Organisation), međunarodne organizacije koja okuplja nacionalne udruge agencija iz 28 zemalja svijeta, HUKA se obvezuje na unapređenje i promicanje standarda rada struke te podršku članicama s ciljem postizanja što boljih poslovnih rezultata.
Za više informacija o ICCO-u i benefitima koje donosi članstvo posjetite
www.iccopr.com.