Baza znanja Stručni skupovi

Za članove HUOJ-a popust na PRO.PR konferenciju do 31. siječnja 2014.

28.01.2014. HUOJ

Iako je rok za pretprijavne cijene istekao 18. siječnja, PRO.PR spreman je ponuditi članovima HUOJ-a istu cijenu (525,00 € + PDV) ukoliko se za sudjelovanje na PRO.PR konferenciji u Sarajevu prijave do 31. siječnja 2014!

Program PRO.PR konferencije, koja će se održati od 26. do 29. ožujka 2014. u Sarajevu, možete preuzeti ovdje, kao i prijavnicu.

Kako biste i ove godine ostali u dodiru s najnovijim trendovima iz svijeta komunikacijskog menadžmenta, organizacijski odbor PRO.PR konferencije pripremio je bogati trodnevni edukacijski program u okviru koga će ugledni svjetski i regionalni stručnjaci s vama podijeliti svoja bogata radna iskustva i primjere iz prakse, ali vas i upoznati s najnovijim metodama uspješnog komuniciranja.

U Sarajevu vas očekuju predavanja 13 renomiranih stručnjaka te tri panel diskusije na kojima će sudjelovati predstavnici državnih tijela, privatnih kompanija, medija i nevladinih organizacija. Po dobrom starom običaju, sukladno motu Povezivanja u pokretu, program PRO.PR konferencije i ove godine omogućuje i sudjelovanje u popratnim sadržajima, poput sudjelovanja na svečanosti dodjele priznanja PRO.PR Awards, koje će se održati 28. ožujka 2014. godine.

U cijenu je uključen i hotelski smještaj (puni pansion) u Olimpijskom hotelu Holiday Inn.

Više informacija na www.pro-pr.com