Baza znanja Stručni skupovi

BledCom 2012- sve spremno za najveći regionalni PR simpozij

15.06.2012.

Ovogodišnji PR simpozij Bledcom, održat će se 6. i 7. srpnja na Bledu u Sloveniji. Svoje prisustvo na ovom dvodnevnom skupu potvrdili su neki od najpriznatijih teoretičara odnosa s javnošću kao i komunikacijskih i PR stručnjaka iz SAD-a, Njemačke, Kine, Novog Zelanda, Švicarske, Poljske i Slovenije.

Vodeće teme ovogodišnjeg Bledcoma bit će posvećene izgradnji povjerenja javnosti u kompanije i uloga profesionalaca u uspješnom komunikacijskom menadžmentu, a program je podjeljen u dva dana. Prvi put ove godine, simpozij će biti koncipiran tako da obuhvati akademski i korporativni segment, sa posebnim osvrtom na dobre primjere iz komunikacijske prakse iz Europe i svijeta. Simpozijumu će, između ostalih, prisustvovati i Danilo Turk, predsjednik Republike Slovenije.

Simpozij Bledcom već 18 godina uspješno okuplja PR stručnjake iz cijelog svijeta u cilju razmjene ideja i iskustava, nastojeći unaprijediti teoriju i praksu odnosa s javnošću kao i istraživanja iz područja odnosa s javnošću i njenih srodnih disciplina.

Pročitajte Objava za medije Bledcom 2012

Između ostalih, BledCom ugostit će renomirane PRovce Jamesa E. Gruniga i Larissu A. Grunig sa sveučilišta Maryland. Smatra se da su oni jedni od vodećih teoretičara na području komunikacija, odnosa s javnošću i komunikacijskog upravljanja. Par će se upravo na BledComu svojim zadnjim predavanjem pod nazivom „ Život s PR-om“ oprostiti od aktivne i bogate karijere

Pogledajte tko su Govornici na Bledcomu 2012

Prijavljivanje za BledCom 2012 je i dalje u tijeku, a prijave koje stignu do 06. srpnja ostvarit će 10 % popusta.  Način prijave pogledajte ovdje 

Za više informacija molimo kontaktirajte:

Aleksandra Tasić
Agencija Pristop, Slovenija

Mob: ++ 386 62 8399 430
e-mail: aleksandra.tasic@pristop.rs