Aktivnosti Udruge Grand PRix Stručni žiri Grand PRix

Stručni žiri Grand PRix 2015

15.01.2015. HUOJ

Stručni žiri za dodjelu nagrada Grand PRix 2015 broji 11 članova:

Vlatka Škorić, predsjednica žirija
Trenutno radi kao suradnica za korporativne komunikacije u HŽ Infrastrukturi u Zagrebu. Obavlja sve vrste poslova u okviru internih komunikacija, odnosa s medijima i komunikacije projekata financiranih iz EU fondova.

Boška Trbojević, zamjenica predsjednice
Direktorica je Odjela za komunikacije i odnose s javnošću za BiH, Hrvatsku i Sloveniju i članica Vodstva tvrtke Coca-Cole HBC Hrvatska. Zadužena je za lobiranje i zastupanje među ključnim interesnim skupinama, Vladom, nevladnim institucijama i udrugama te rukovođenje komunikacijama i odnosima s javnošću. Odjel za komunikacije i odnose s javnošću pod njezinim je vodstvom u razdoblju od 2008. do danas ostvario svoje najbolje rezultate i stvorio najuspješnije projekte, među kojima su mnogi i međunarodno nagrađeni. Članica je brojnih strukovnih udruženja i tvrtkina zastupnica u Američkoj gospodarskoj komori, Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Hrvatskome poslovnome savjetu za održivi razvoj i drugima.

Lidija Blažević Pajdaš, članica
Suvlasnica je i direktorica full service agencije Makol iz Rijeke a trenutno radi  odnose s javnošću kao konzultant za javne institucije (komunalno društvo, lokalna samouprava, lučka uprava i destinacija-turistička zajednica); priprema strategije, njihovu primjenu, odrađuje krizno komuniciranje i istupanje u medijima.

Martina Brautović, članica
Voditeljica je Odsjeka za odnose s javnošću u Uredu župana Zagrebačke županije. Upravlja radom Odsjeka koji je zadužen za provođenje komunikacijskih aktivnosti, a obavlja i protokolarne, savjetodavne te stručno-administrativne poslove iz djelokruga rada Ureda župana. Odnosima s javnošću bavi se više od 10 godina, a osim u regionalnoj samoupravi radila i u jednoj od vodećih PR agencija u Hrvatskoj.

Ana Gojanović-Rakić, članica
Pročelnica je Ureda gradonačelnika Grada Šibenika, rukovodi radom i koordinira poslove u Uredu gradonačelnika u kojem se obavljaju savjetodavni,  protokolarni, stručno-administrativni poslovi u vezi s djelokrugom rada Gradonačelnika i njegovih zamjenika, poslovi odnosa s javnošću te poslovi u svezi s ostvarivanjem prava na pristup informacijama.

Krešimir Grubić, član
Vlasnik je agencije „Kreator“ iz Šibenika. Na različitim komunikacijskim poslovima radi od 1996. godine. Specijalizirao “preživljavanje u struci” – vrlo širok raspon djelatnosti u okviru OSJ, u maloj sredini, s minimalnim sredstvima i uz oskudnu infrastrukturu. U proteklih pet godina najčešće radi kao savjetnik za OSJ na projektima financiranim sredstvima EU. Najviše cijeni učinkovitost i ostvarene rezultate u zadanim okvirima.

Željko Jelić, član
Vodi odnose s javnošću u Badelu 1862. Radi na izradi i provođenju komunikacijskih strategija i OSJ aktivnostima u segmentu event managementa. Već deset godina predaje Odnose s javnošću na Visokoj školi tržišnih komunikacija Agora u Zagrebu i na Poslovnom učilištu Supera.

Bernardo Pahor, član
Pročelnik je Ureda župana Karlovačke županije. Uz pročelničke obveze, koje podrazumijevaju funkcioniranje Ureda, radi i poslove protokola i odnosa s javnošću Karlovačke županije.

Andreja Pavlović, članica
Viša je savjetnica u agenciji Hauska & Partner iz Zagreba i direktorica DOP-a u Hauska&Partner Grupi. Bavi se savjetovanjem klijenata iz područja odnosa s javnošću, društveno odgovornog poslovanja i organizacijskih odnosa. Ima više od 15 godina iskustva na provođenju različitih projekata i savjetovanju klijenta, a radi i na različitim projektima koji se tiču zaštite okoliša, posebno onih koji uključuju procjene utjecaja na okoliš, kao gospodarenja otpadom. Predaje na katedri za komunikacije i odnose s javnošću na prvoj visokoj školi za  komunikacije i menadžment Edward Bernays.

Dubravka Vlajo, članica
Vlasnica je PR agencije Sve pet d.o.o.  U marketinškoj djelatnosti radi preko  20 godina, a u sadašnjoj agenciji radi na izradi i provođenju komunikacijskih strategija, event managementa s PR aktivnostima, incentive programa itd. te BTL aktivnostima i  produkt dizajnu. Poslovna agencijska i osobna orijentacija je na projektima DOP-a.

Elena Wolsperger Dolezil, članica
Karijeru je započela 2000. godine u Diners Clubu Adriatic, kao voditeljica razvoja novih proizvoda, a nastavlja je 2003. godine u Generalturistu, na poziciji direktorice marketinga a dvije godine kasnije preuzima i odgovornost za odnose s javnošću te tvrtke. U Dukat mliječnu industriju prelazi 2007. godine kada preuzima odgovornost za upravljanje odnosima s javnošću Dukata u Hrvatskoj i na tržištima JI Europe kao direktorica korporativnih komunikacija. Profesionalni izazov Wolsperger Dolezil pronalazi u upravljanju reputacijom, lobiranju te upravljanju krizom i kriznom komuniciranju. Interni je trener na području upravljanja krizom i kriznom komuniciranju te gost predavač na veleučilištu VERN u Zagrebu.