HUOJ • Stručni žiri Grand PRix 2015
Aktivnosti Udruge Grand PRix Stručni žiri Grand PRix

Stručni žiri Grand PRix 2015

15.01.2015. HUOJ

Stručni žiri za dodjelu nagrada Grand PRix 2015 broji 11 članova:

Vlatka Škorić, predsjednica žirija
Trenutno radi kao suradnica za korporativne komunikacije u HŽ Infrastrukturi u Zagrebu. Obavlja sve vrste poslova u okviru internih komunikacija, odnosa s medijima i komunikacije projekata financiranih iz EU fondova.

Boška Trbojević, zamjenica predsjednice
Direktorica je Odjela za komunikacije i odnose s javnošću za BiH, Hrvatsku i Sloveniju i članica Vodstva tvrtke Coca-Cole HBC Hrvatska. Zadužena je za lobiranje i zastupanje među ključnim interesnim skupinama, Vladom, nevladnim institucijama i udrugama te rukovođenje komunikacijama i odnosima s javnošću. Odjel za komunikacije i odnose s javnošću pod njezinim je vodstvom u razdoblju od 2008. do danas ostvario svoje najbolje rezultate i stvorio najuspješnije projekte, među kojima su mnogi i međunarodno nagrađeni. Članica je brojnih strukovnih udruženja i tvrtkina zastupnica u Američkoj gospodarskoj komori, Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Hrvatskome poslovnome savjetu za održivi razvoj i drugima.

Lidija Blažević Pajdaš, članica
Suvlasnica je i direktorica full service agencije Makol iz Rijeke a trenutno radi  odnose s javnošću kao konzultant za javne institucije (komunalno društvo, lokalna samouprava, lučka uprava i destinacija-turistička zajednica); priprema strategije, njihovu primjenu, odrađuje krizno komuniciranje i istupanje u medijima.

Martina Brautović, članica
Voditeljica je Odsjeka za odnose s javnošću u Uredu župana Zagrebačke županije. Upravlja radom Odsjeka koji je zadužen za provođenje komunikacijskih aktivnosti, a obavlja i protokolarne, savjetodavne te stručno-administrativne poslove iz djelokruga rada Ureda župana. Odnosima s javnošću bavi se više od 10 godina, a osim u regionalnoj samoupravi radila i u jednoj od vodećih PR agencija u Hrvatskoj.

Ana Gojanović-Rakić, članica
Pročelnica je Ureda gradonačelnika Grada Šibenika, rukovodi radom i koordinira poslove u Uredu gradonačelnika u kojem se obavljaju savjetodavni,  protokolarni, stručno-administrativni poslovi u vezi s djelokrugom rada Gradonačelnika i njegovih zamjenika, poslovi odnosa s javnošću te poslovi u svezi s ostvarivanjem prava na pristup informacijama.

Krešimir Grubić, član
Vlasnik je agencije „Kreator“ iz Šibenika. Na različitim komunikacijskim poslovima radi od 1996. godine. Specijalizirao “preživljavanje u struci” – vrlo širok raspon djelatnosti u okviru OSJ, u maloj sredini, s minimalnim sredstvima i uz oskudnu infrastrukturu. U proteklih pet godina najčešće radi kao savjetnik za OSJ na projektima financiranim sredstvima EU. Najviše cijeni učinkovitost i ostvarene rezultate u zadanim okvirima.

Željko Jelić, član
Vodi odnose s javnošću u Badelu 1862. Radi na izradi i provođenju komunikacijskih strategija i OSJ aktivnostima u segmentu event managementa. Već deset godina predaje Odnose s javnošću na Visokoj školi tržišnih komunikacija Agora u Zagrebu i na Poslovnom učilištu Supera.

Bernardo Pahor, član
Pročelnik je Ureda župana Karlovačke županije. Uz pročelničke obveze, koje podrazumijevaju funkcioniranje Ureda, radi i poslove protokola i odnosa s javnošću Karlovačke županije.

Andreja Pavlović, članica
Viša je savjetnica u agenciji Hauska & Partner iz Zagreba i direktorica DOP-a u Hauska&Partner Grupi. Bavi se savjetovanjem klijenata iz područja odnosa s javnošću, društveno odgovornog poslovanja i organizacijskih odnosa. Ima više od 15 godina iskustva na provođenju različitih projekata i savjetovanju klijenta, a radi i na različitim projektima koji se tiču zaštite okoliša, posebno onih koji uključuju procjene utjecaja na okoliš, kao gospodarenja otpadom. Predaje na katedri za komunikacije i odnose s javnošću na prvoj visokoj školi za  komunikacije i menadžment Edward Bernays.

Dubravka Vlajo, članica
Vlasnica je PR agencije Sve pet d.o.o.  U marketinškoj djelatnosti radi preko  20 godina, a u sadašnjoj agenciji radi na izradi i provođenju komunikacijskih strategija, event managementa s PR aktivnostima, incentive programa itd. te BTL aktivnostima i  produkt dizajnu. Poslovna agencijska i osobna orijentacija je na projektima DOP-a.

Elena Wolsperger Dolezil, članica
Karijeru je započela 2000. godine u Diners Clubu Adriatic, kao voditeljica razvoja novih proizvoda, a nastavlja je 2003. godine u Generalturistu, na poziciji direktorice marketinga a dvije godine kasnije preuzima i odgovornost za odnose s javnošću te tvrtke. U Dukat mliječnu industriju prelazi 2007. godine kada preuzima odgovornost za upravljanje odnosima s javnošću Dukata u Hrvatskoj i na tržištima JI Europe kao direktorica korporativnih komunikacija. Profesionalni izazov Wolsperger Dolezil pronalazi u upravljanju reputacijom, lobiranju te upravljanju krizom i kriznom komuniciranju. Interni je trener na području upravljanja krizom i kriznom komuniciranju te gost predavač na veleučilištu VERN u Zagrebu.