Aktivnosti Udruge Godišnje konferencije HUOJ-a

Ralph Tench na PR 2020 o budućim standardima struke u Europi

21.06.2013. HUOJ

Jedna od zvijezda ovogodišnje HUOJ-eve PR 2020 konferencije koja će se održati 17. i 18. listopada u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji, bit će poznati sveučilišni profesor i autor Ralph Tench

Ovaj međunarodno priznati autoritet na području odnosa s javnošću, trenutačno je usredotočen na provedbu velikih međunarodnih istraživačkih projekata iz područja odnosa s javnošću i strateških komunikacija. Dr. Tench će shodno tome prisutnima izlagati na temu razvijanja budućih kompetencija OSJ u Europi pod nazivom P4ACE – Portal for Advanced Communication Education - Building competencies for tomorrow's practitioners in Europe.

Dr. Ralph Tench je dugogodišnji predavač komunikacijske edukacije i voditelj doktorskog studija na Faculty of Business and Law pri Leeds Metropolitan University. Profesor Tench predaje na prediplomskom i diplomskom studiju komunikacije te je ujedno i mentor raznih magistarskih i doktorskih istraživanja iz navedenog područja.

Među brojnim međunarodnim projektima na kojima dr. Tench sudjeluje, valja izdvojiti European Communications Practitioners Skills and Innovation (ECOPSI) program, najizdašnije financirani EU projekt iz područja odnosa s javnošću. Navedeno istraživanje nastavak je European Communication Monitor (ECM), logitudinalnog istraživanja financiranog od strane European Public Relations Education and Research Association (EUPRERA) i komercijalnog sektora. Profesor Tench je gostujući predavač i vanjski ispitivač na mnogim sveučilištima u Velikoj Britaniji i ostatku Europe. Aktivni je član International Communications Association (ICA) i EUPRERA-e, gdje je trenutačno na čelu znanstvenog odbora godišnjeg kongresa za evaluaciju znanstvenih radova.

Domaćoj i stručnoj javnosti Ralph Tench je možda i najpoznatiji po udžbeniku – Otkrivanje odnosa s javnošću, koji je ubrzo postao standardna literatura na studijima za OSJ u Hrvatskoj.

Program preuzmite ovdje te se prijavite za sudjelovanje putem Facebook aplikacije ili HUOJ weba!