Aktivnosti Udruge Grand PRix

Poziv na radionicu za prijavu projekata Grand Prix u Splitu

27.11.2015. HUOJ

U ponedjeljak, 30. studenog 2015. s početkom u 13,00 sati, održat će se radionica o prijavi komunikacijskih projekata za godišnje nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Radionicu organiziraju Hrvatska udruga za odnose s javnošću i Ekonomski fakultet Split. Radionica je besplatna i otvorena profesionalcima koji djeluju u struci OSJ, bez obzira na članstvo u HUOJ-u.

Voditeljica radionice, Maja Gradišar Perotić predstavit će potencijalnim kandidatima kriterije ocjenjivanja i upute za ispunjavanje prijavnice. Svoja iskustva prenijet će Vlatka Škorić, predsjednica prošlogodišnjeg stručnog žirija, zatim Krešimir Grubić iz tvrtke kreator[atk] kao jedan od prošlogodišnjih laureata, te Ana Gojanović Rakić, pročelnica Ureda Gradonačelnika Grada Šibenika čiji je projekt „Hodajući kolegij“ nakon hrvatske, osvojio i prestižnu svjetsku nagradu IPRA Golden World Award 2015 u kategoriji javnog sektora.

Radionica se održava u Vijećnici 1, na 2. katu Ekonomskog fakulteta u Splitu.  Prijave se zaprimaju na kresimir.grubic@kreator-atk.hr .