Aktivnosti Udruge Grand PRix

Poziv na HUOJ-evu Grand PRix radionicu

09.01.2014. HUOJ

Poštovane kolegice i kolege,
 
HUOJ-ev natječaj za 7. dodjelu nagrada Grand Prix za najbolja ostvarenja u struci traje od 7. siječnja do 7. veljače 2014.

Vjerujemo da imate spremne vaše vrijedne komunikacijske projekte realizirane u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2013. s kojima biste mogli sudjelovati u ovogodišnjem natječaju za dodjelu Godišnje nagrade HUOJ-a i tako kolegama i stručnoj javnosti pokazati vaš trud i profesionalne uspjehe.

Ocjenjivanje prijavljenih projekata iznimno je važno za dodjelu nagrada te stručni žiri svakoj prijavi posvećuje jednaku pažnju vodeći se Pravilnikom definiranim kriterijima koji obuhvaćaju Planiranje i upravljanje projektom, Vrednovanje i ostvareni rezultati, Kreativnost i inovativnost te Tehničku izvedbu.

Kako bi vam pomogao u prijavljivanju projekata te u samom ispunjavanju prijavnog obrasca, HUOJ je za sve zainteresirane i potencijalne prijavitelje organizirao Grand PRix radionicu na kojoj ćemo vas uputiti kako na najbolji mogući način opisati svoje komunikacijske projekte sukladno traženim uvjetima prijave (preuzmite prijavnicu).

Grand PRix radionica je otvorena i besplatna za sve zainteresirane kolegice i kolege, a održat će se u četvrtak, 16. siječnja 2014. s početkom u 15 sati u prostorijama HUOJ-a, Perkovčeva 2/III.

Voditeljica radionice bit će kolegica Maja Gradišar Perotić, savjetnica u Media Valu, agenciji za komunikacijski menadžment.

Rok za prijavu za sudjelovanje na radionici je srijeda, 15. siječnja 2014. na info@huoj.hr

Srdačan pozdrav

Vaš HUOJ