Aktivnosti Udruge Carpe Diem

Poziv na 17. Carpe Diem u Ericcsonu Nikoli Tesli

15.01.2014. HUOJ

Poštovane kolegice,
poštovani kolege,

Hrvatska udruga za odnose s javnošću i odjel Marketinga i komunikacija Ericssona Nikole Tesle pozivaju vas na 17. Carpe Diem koji će se održati u velikoj dvorani Ericssona Nikole Tesle, Krapinska 45, Zagreb, u četvrtak, 23. siječnja 2014. godine  s početkom u 15:30 sati.

Predviđeno vrijeme trajanja događanja je od 15:30 do 17:30 sati, a dvorana može primiti 100 posjetitelja.

Vaši domaćini bit će direktorica Marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti Snježana Bahtijari te kolegice i kolege iz tima. Tijekom jednosatne prezentacije sudionici će imati priliku saznati ključne informacije o kompaniji, aktivnostima i načinu rada ovog multidisciplinarnog komunikacijskog tima te se upoznati s nekim od najuspješnijih komunikacijskih projekata u prošloj godini.

U drugom dijelu programa imat ćete jedinstvenu priliku da pod stručnim vodstvom razgledate Tehnološki put Ericssona Nikole Tesle i upoznate visokotehnološka komunikacijska  rješenja važna za život u umreženom društvu, društvu budućnosti u kojem će sve što može imati koristi od umrežavanja biti umreženo.

Nakon službenog dijela, pozivamo Vas na neformalno druženje uz prigodni domjenak.

Molimo Vas da svoj dolazak najavite najkasnije do utorka, 21. siječnja 2014. godine putem e-maila info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnog mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).

Veselimo se Vašem dolasku!

UO HUOJ-a i ERICSSON NIKOLA TESLA D.D.