Aktivnosti Udruge Grand PRix

Nagrada Grand PRix za OSJ u poslovnome sektoru za male i srednje tvrtke

14.01.2015. HUOJ

Predstavljamo vam kategoriju Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za male i srednje tvrtke.

Nagrada Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za male i srednje tvrtke dodjeljuje se za najbolji komunikacijski program za male i srednje tvrtke poslovnog sektora koje, prema klasifikaciji Europske Unije, obuhvaćaju od 1 do 249 zaposlenika.

Prve godine dodjele nagrada pobjedu je odnijela agencija Spona komunikacije za tvrtku Pfizer Croatia i projekt Otvoreno o seksu. Naredne, 2008. godine, nagradu je osvojio projekt Istraživanje: stavovi o mirovini AZ društva za upravljanje obveznim mirovinskim fondom i agencije Premisa, dok je u 2009. godini nagradu odnio Drugi Nivea baby seminar, program stručnog usavršavanja za patronažne sestre tvrtka Beiersdorf i Pleon Dialog. Na drugom Nivea Baby seminaru je u sklopu programa stručnog usavršavanja Zdrava koža od samog početka sudjelovalo 180 patronažnih sestara iz cijele Hrvatske.

U 2010. godini nagradu u ovoj kategoriji osvojio je projekt Miss Meghan u Hrvatskoj agencije Media Val i tvrtke Midar. Miss Meghan vodeća je svjetska stručnjakinja za cipele koju je ekskluzivno u Hrvatsku doveo Transport Footwear, s ciljem povećanja svijesti medija i javnosti te jačanja imidža ovog domaćeg maloprodajnog lanca trgovina obućom. Projekt “Miss Meghan u Hrvatskoj” osmislila je i organizirala agencija Media Val. U 2011. godini najbolji projekt u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za male i srednje tvrtke prema stručnom žiriju bio je Kušajte blaga Slavonije koji je osmislila agencija Premisa za klijenta Feravino. Za istu nagradu bili su nominirani i projekti Nestle Adriatica „Dolcegustacija – čarobna kava u Nestle dnevnom boravku“ te „Mastercard Brod knjižara – brod kulture“ agencije Alert.

2013. godine nagradu u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za male i srednje tvrtke odnio je projekt "Nađi uru za literaturu", koji je osmislio PR Hill & Knowlton Zagreb.

Projekt "FEN" (Festival Opatija) pobjednik je u ovoj kategoriji u 2014. godini.

Prijavite vaš najbolji projekt za dodjelu nagrada Grand PRix 2015