Aktivnosti Udruge Grand PRix

Nagrada Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za velike tvrtke

14.01.2015. HUOJ

Nagrada Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnome sektoru za velike tvrtke dodjeljuje se za najbolji komunikacijski program za velike tvrtke poslovnoga sektora koje, prema klasifikaciji Europske Unije, obuhvaćaju više od 250 zaposlenika.

U 2007. godini nagradu su osvojile Javnozdravstvene akcije tvrtke Pliva Hrvatska, dok je 2008. godine nagrađen projekt Proljetni iskorak Adris grupe Adris Grupe i Millenium promocije. Naredne je godine Grand PRix u ovoj kategoriji osvojio projekt Urbani izazovi Hrvatske tvrtke Siemens Hrvatska. Projekt Urbani izazovi pokrenuo je dijalog s gradskim upravama i ostalim dionicima o urbanim izazovima i stanju prometa, energetike, zdravstva, sigurnosti i vodoopskrbe.

U 2010. godini nagradu je odnio projekt Obilježavanje 60. obljetnice Ericssona Nikole Tesle tvrtke Ericsson Nikola Tesla koja je povodom 60-te obljetnice uspješnog poslovanja realizirala složeni komunikacijski projekt. Primjenom integrirane marketinške komunikacije prema svim zainteresiranim stranama u potpunosti su ostvareni ciljevi projekta uz odličan omjer uloženog i ostvarenog. Rezultat projekta bilo je snaženje pozicije Ericssona Nikole Tesle, jačanje branda i tehnološkog liderstva čime je kompanija dodatno naglasila poslovnu stabilnost i održivi razvoj. U 2011. godini projekt Erste banke "Komunikacija virtualne poslovnice Erste banke" proglašen je najboljima u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za velike tvrtke i to ispred projekta „Zeleni krediti“ Zagrebačke banke te Madison consultinga koji je za klijenta DM osmislio projekt „Zaštiti se...i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu“.

Projekt „Jezični priručnik“ Coca-Cole HBC Hrvatska 2013. godine proglašen je najboljim u kategoriji Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za velike tvrtke.

2014. godine Grand PRix u ovoj kategoriji dobio je Ericsson Nikola Tesla sa projektom "60. obljetnica suradnje Ericssona i Ericssona Nikole Tesle".

Prijavite vaš najbolji projekt za dodjelu nagrada Grand PRix 2015