Aktivnosti Udruge Grand PRix

Nagrada Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje

14.01.2015. HUOJ

Kategorija koju predstavljamo je nagrada Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje koja se dodjeljuje za najbolji komunikacijski program na području društveno odgovornoga poslovanja.

U 2007. godini, prva je nagrada u ovoj kategoriji pripala Nacionalovom projektu „Top stipendija za Top studente“. Nacionalov projekt i naredne je godine odnio pobjedu u kategoriji društveno odgovornog poslovanja i to pod nazivom "Za žene u znanosti" proveden u suradnji s tvrtkom L'Oréal Adria i agencijom Millenium promocija. U 2009. godini nagradu u kategoriji kompanijske društvene odgovornosti osvojio je projekt „Avanture Vrećka i Smećka“, edukacija vrtićke djece o odlaganju višeslojne kartonske ambalaže tvrtke Tetra Pak i agencije Premisa. Kako bi senzibilizirali javnost o odvojenom prikupljanju otpada te odlaganju kartonske ambalaže, Tetra Pak i Premisa osmislili su projekt kojim se djecu vrtićke dobi, na njima prihvatljiv način, podučava kako i gdje odložiti ambalažu za napitke. Iduće je godine najboljim proglašen projekt "10 godina Vipneta". Proslava 10. rođendana Vipneta obilježena je gostovanjem humanitarca Boba Geldofa na simpoziju "Budućnost komunikacija" te tradicionalnom donacijom Hrvatskom centru za razminiranje.

U 2011. godini nagrada Grand PRix za kompanijsku društvenu odgovornost pripala je projektu Madison consultinga „Sve za nju“ za klijenta dm - drogerie markt. U istoj su kategoriji te godini bili nominirani Avonov projekt „Oni ih nazivaju raznim imenima, a vi nazovite 060 90 041“ u režiji agencije Media Val te ZABA-in projekt "I riječi liječe".

U 2013. godini nagradu Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje dobio je projekt „Vrtim zdravi film“ tvrtke Nestle Adriatic u suradnji s Madison Consultingom.

Projekt Zagrebačke banke "Moj ZABA start" odnio je pobjedu 2014. godine.

Prijavite vaš najbolji projekt za dodjelu nagrada Grand PRix 2015