Aktivnosti Udruge Carpe Diem

L'Oreal Adria domaćin 20. Carpe Diema

20.03.2015. HUOJ
L'Oreal je svjetski predvodnik u kozmetičkoj industriji, a u Hrvatskoj je prisutan od 2002. godine i brine se o 20 robnih marka na području Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i šire, među kojima su L'Oreal Paris, Garnier, Maybelline, Lancome, Giorgio Armani, Vichy, La Roche Posay i druge priznate svjetske robne marke.
 
Osim što se bavi kozmetikom, L'Oreal je i jedna od vodećih svjetskih tvrtka kad je riječ o održivome razvoju te o odgovornome poslovanju.
 
Ovime vam želimo najaviti da će L'Oreal Adria biti domaćin sljedećega izdanja našega projekta Carpe Diem koje će se održati u srijedu, 8. travnja 2015. godine u 11 sati u prostorijama L´Oreala Adria, Zavrtnica 17 u Zagrebu.
 
Sudionici će dobiti uvid u to kako svjetska kampanja djeluje na lokalnoj razini, na koji način velike tvrtke funkcioniraju u višekulturnome i višejezičnome okružju te kako objedinjuju istodobnu tržišnu komunikaciju o čak 20 robnih marka. Bit će riječi i o unutrašnjoj komunikaciji kao jakoj motivacijskoj karici te poželjnome pristupu zaposlenicima putem otvorenoga razgovora.
 
Uime domaćina obratit će nam se direktorica korporacijskih komunikacija L'Oreala Adria Irena Šarić Dombaj, koja će pojasniti ključne aktivnosti i način rada ove tvrtke.